Windows 7 – Paragon Drive Backup & Recovery Free Edition 10.1 (Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Vindows 7)

A blog elköltözött.
Ez a bejegyzés is és az összes többi is megtalálható a
http://pctamogatas.blogspot.com oldalon.
A hasonló témájú bejegyzések többek között a "
Windows 7" címkével vannak megjelölve az új blogon is.
A költözés okáról
itt írtam néhány gondolatot.
Az új bejegyzéseket ezután teljes terjedelemben az új blogon lehet olvasni, itt csak ízelítőt és linket hagyok.
Köszönöm az eddigi és remélhetőleg a jövőbeni látogatást is!

-mono-

********************


Csaba
a múltkor felhívta a figyelmemet egy otthoni használatra ingyenes partíció és lemezkezelő programra (regisztráció után ingyenes sorozatszám), ami olyan, mint a jól ismert Norton Ghost.

Kipróbáltam, tényleg hat Mosolygó arc

A következő operációs rendszerekkel használható: Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000   

A Drive Backup teljesen automatizált, teljes körű és egyszerű megoldás a merevlemez biztonsági mentéséhez, korszerűsí­téséhez és klónozásához. A Hot Backup a Windows megszakí­tása nélkül készí­t biztonsági másolatot a rendszerről. A Drive Backup további technológiákat támogat és több rugalmasságot nyújt. ütemezőjével rendszeresen készí­thető növekményes biztonsági mentés a pótolhatatlan fájlokról. Biztonsági másolat létrehozásakor nem csak tömörí­thető vagy felosztható egy lemezkép, hanem szinte valamennyi létező partí­cióra rátehető – FAT16/32, NTFS, Ext2/3FS (függetlenül a használt Windows- vagy DOS-verziótól). A kép közvetlenül CD/DVD-re í­rható, rendszerindí­tó lemez készí­thető; a képet szükség esetén automatikusan több lemezre darabolja. Most már nem kell a teljes lemezképet visszaállí­tani, ha csak egy részére van szükség. A kí­vánt adatok visszaállí­thatók a biztonsági másolatból – önálló partí­ciók a lemezképből, önálló fájlok vagy mappák bármelyik biztonsági mentés képéből. Könnyen és gyorsan állí­tható vissza a nem induló rendszer – a rendszerindí­tó CD-n a Drive Backup és összes funkciója megtalálható, beleértve a hozzáférést a FAT, NTFS, és Ext2/3FS kötetekhez és CD/DVD-meghajtókhoz. Ezzel a CD-vel telepí­tés nélkül készí­thető biztonsági mentés, akár ugyanarra a CD/DVD-lemezre. A Drive Backup nagyon hasznos a korszerűsí­tésben és a klónozásban is. Könnyen cserélhető ki újra a merevlemez, elkerülve az operációs rendszer fárasztó telepí­tését és beállí­tását. Csak másoljuk át az összes adatot a partí­ciókkal a régi merevlemezről az újra. Programunk a másolás és a visszaállí­tás közben dinamikusan méretezi át a partí­ciókat. A merevlemez egyikről a másikra másolása során megadható a programnak, hogy a merevlemezek méreteihez igazí­tsa a partí­ciók méreteit, vagy minden egyes partí­ció mérete kézzel módosí­tható. A termékhez néhány kiegészí­tő particionálási funkció (másolása, létrehozás, formázás, törlés vagy akár visszaállí­tás) tartozik.

Paragon Drive Backup & Recovery Free Edition 10.1 letöltés

Windows 7-tel kapcsolatos további bejegyzések.

Reklámok

~ Szerző: monostori - 2009. augusztus 30..

Egy hozzászólás to “Windows 7 – Paragon Drive Backup & Recovery Free Edition 10.1 (Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Vindows 7)”

  1. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: